Transexuell popstjärna?

Så, jag fick spotify att funka med last.fm!
Det tog lite tid men helt plötsligt så.. fungerade det bara!

Så, Lotta gjorde ett framtidstest på facebook häromdagen som hon publicerade på sin blogg. Jag tyckte det var omåttligt kul och testade att göra det testet jag med. Ehum. Lotta skulle bli Rik och lycklig. Jag:

Transsexuell popstjärna

När din karriär dalade efter att du blivit tunnhårig rådde din manager dig att göra ett könsbyte, för att bli intressant igen. I själva verket hade du inte särskilt stort val, i kontraktet du skrivit på utan att granska det närmare ingick, förutom kontroll av din musik och framträdanden, också kontroll av ditt yttre. Skivbolagets jurister tolkar detta, med hjälp av queerteori, som
att de har rätt att begära att du ändrar kön. Eftersom vetenskapen kommit så långt är det egentligen ingen stor sak. Du läggs in på torsdagen och på tisdagen ger du din första intervju som kvinna. De frågar om du är inspirerad av Michael Jackson. Du vet inte vem det är. Sedan fildelning blivit belagt med dödsstraff och musik numera är lika dyrt som guld är det en kostnadsfråga att lyssna in sig på gamla artister. Du kommer inte från en särskilt rik familj, och ditt skivkontrakt har inte gett så mycket pengar som du hoppats på.
Men du bestämmer dig nu för att sälja din bil och köpa några låtar av
Michael Jackson.



Kul. Jättekul. :P

Ojdå

Wohohoo!
Attityder. Man får passa sig.

Ny kärlek

Jag har en ny kärlek.
    Nej, det har inget med att jag, efter att ha läst att Prins Harry och hans tjej hade gjort slut, sa till Erik igår att jag ville göra slut. Han tog mig inte på allvar så vi är visst fortfarande ihop. Äh, det är okej för mig ändå.
    Nej, min nya kärlek är Spotify! Vilken grej. Jag har inte orkat testa det tidigare men så hade jag fått en inbjudan av en kompis och jag bestämde mig för att, what the heck. Wow! Vilken grej. Man skriver "Waterloo" och får upp en miljon olika versioner av den som man kan lyssna på, helt gratis!
    Det enda som är dumt är att det inte fungerar att länka till last.fm vilket jag hemskt gärna vill. (Sen finns ju inte Beatles heller eftersom styrande personer och bolag aldrig kan komma överrens om vilka som har vilka rättigheter osv.. men det är ju bara Beatles... vem bryr sig :P)


Vilken grej

Uppdatering från en seg tös

Jag är så aktiv här nu för tiden. (OBS! Ironi) Det känns som att jag har tappat intresset för internet. Jag vet inte hur längesedan det var jag var inne på msn mer än för att titta mailen eller kanske kolla med någon om ett skolarbete. Fast ens det är säkert en månad sedan eller nått. Jag känner mig så upptagen jämt. Och inget illa med det egentligen. Det är inte så att jag slösar bort tiden på onödiga saker längre... som att sitta och dumklicka på nätet. Jag har inget behov av det längre och så fort jag finner mig i den situationen blir jag rastlös som bara sjutton.

Häromdagen fick jag dessutom en present av Fröken Puma.

Jag har fått många presenter från honomhenne i år. Jag har inte alls hunnit engagera mig i alla (jösses, det låter som typ.. barn eller en massa katter eller nått) men några i alla fall. Det är inget som säger att det inte är fel att vänta lite heller. Ozzy är jag nyfiken på så den ska jag nog kika på så fort jag blir lite ledig igen.. Det är inte lätt med projektarbeten efter projektarbete och inlämningar i över en månad framåt.. Men, bättre det än en tenta.

Dessutom kom Tomb Raider Underworld häromdagen också! Jag har inte hunnit spela det heller trots att jag verkligen vill! Det kommer nog till slut det med. :)

Andens tjugo frågor...

http://en.akinator.com/



Jag vet inte hur länge jag suttit och klickat på den här sidan nu. Det är helt hysteriskt roligt! Man ska tänka på en person eller karaktär, sen ska man svara på några av andens frågor och han ska lista ut vem karaktären är. Det är skrämmande ofta han får rätt. Han fixade Lara Croft, James P "Sully" Sullivan (från Monsters Inc), Doris i Hitta Nemo, Mona Sahlin och James Dean, Däremot fixade han inte Steve Marriott, Sam Neill eller Leif Pagrotsky. Men fan, han är inte dålig! Testa! Det är nästan otäckt! :D

Ny termin. Yey.

Ikväll ska det äntligen bli av. Middag med pinglorna. Tredje gången gillt. Första gången hände det en ledsam sak och andra gången kom det en såndär nedrans bollsport i vägen.

Hade kursintroduktion i skolan idag. Första dagen på nya terminen. Jag höll på å ramla omkull av fasa över allt vi hade att göra, fastän jag satt ner. Det är en miljon examinationer och jag vet inte när jag ska hinna leva riktigt. Jag ser redan fram emot sommaren och att eventuellt få jobba.. om de nu vill ha tillbaka Cicci med kassa lungor. Hoppas.
   
Sen hade vi musikalmöte efter introduktionen. Ja, musikalteamet på HLK alltså. Det ser ganska lovande ut. Det ska bli roligt att koncentrera sig på någonting annat än skolarbetet. Men, nu har jag i alla fall 45 högskolepoäng att printa ner på cevet. Inte illa. :P

Kärlek


Bilden är tagen av Mysan på resecentrum och jag snodde den av henne.
Den var bara sååå fin! Jag blir jättekär bara av att titta på den.

Kväll

"Ska du åka hem?"
Det är så smärtsamt att svara ja.


5

Så är det

Suck.
Jag vill vara snyggare.
Jag vill vara rikare.
Smartare.
Djupare.
Lugnare.
Mer motiverad.
Jag vill vara en tänkare och
jag vill orka vara social.

Jag känner hela tiden att jag saknar folk som in i helvete. Verkligen. Jag kan räkna upp en hel jäkla hög med människor jag skulle vilja ge en stor kram nu och säga att jag tycker om dem men jag gör det inte. Jag ringer inte. Jag hälsar inte på. Jag skriver inte ens nåt litet pytte-sms. Jag är kass.

Jag ska smsa nu. Ja. Till några människor. Ja det ska jag. Puss på mig.

PowerPuffPinglorna at their best

En ny utgrävning i arkiven har skett. Jag ska ju plugga egentligen så det är klart att jag gör andra saker under tiden! Jag lovade i alla fall Lotta att lägga upp en kavalkad av posing-bilder med PowerPuffPinglorna OddBodd, Fisguard och GhostFacedKillah från en grillfest sommaren 2007. Det är snyggt, det är vackert och väldigt modelesque. Lovar!












Så när jag skrev "kavalkad" så menade jag det verkligen. Alla bilder klarade dock inte filtreringen och finns kvar orörda i min mapp. Någon måtta får det vara. men de här bilderna gillar jag en massa! Enjoy :)

Världens otäckaste människa?

Jag sitter och läser på och försöker samla information till min hemtenta jag verkligen borde börja skriva på. Den ska handla om Obamas presidentvalskampanj och eftersom jag är den jag är så kommer jag alltid in på sidospår och läser om dem istället. Valet hamnade på Sarah Palin.
    Hon gjorde mig så illa till mods under McCains och hennes kampanj att jag inte ville läsa på om henne. Det räckte med vad jag hörde på TV och läste i tidningarna. Nu har jag verkligen läst om henne, hennes liv och hennes åsikter och mår mer illa än någonsin. Vilken ÄCKLIG MÄNNISKA! Jag är nu gladare än gladast över att Obama vann och inte republikanerna kom till makten. Då hade jag varit rädd för att leva.

Men vafaan!?



Alltså, så dumt! Vad var det för kvinnor de pratade med egentligen? Puckon. Förspel är ju det bästa som finns. Gud så dumt. Blev faktiskt arg när jag läste det där. En sak fick mig dock att skratta. Det stod att det genomsnittliga tjeckiska samlaget pågår i 31 minuter (med 15 minuter förspel inräknat) och det amerikanska i sju minuter. Haha. Rätt åt dem.

Här är hela artikeln http://sex.msn.se/msn_sr_article.aspx?articleID=6269&categID=84

Compare People!

De här är ju roliga alltså.

STRENGTHS:
most fashionable
nicest
prettiest

WEAKNESSES:
most helpful
most talented

"Compare People" på facebook är både älskat och hatat av mig. Jag brukar oftast radera mailen som kommer med "resultat" men ibland får jag för mig att kolla. Det första som händer när jag läser weaknesses är att jag känner "åh nej!" tills jag börjar skratta. Herre gud. De är ju jätteroliga! Skulle jag vara minst hjälpsam av alla jag känner och mest fashionable? Hoho. Man får ta saker med en nypa salt.. man kan ju faktiskt bli jämförd med Moder Theresa, Kungen eller Britney Spears. Roligt!


Looking back

Jag har ett arbete som ska vara inlämnat imorgon. Jag är inte klar. Inte ens nära. Men vad gör jag när jag är som mest under press? Ja inte det jag ska i alla fall. Jag sitter och tittar igenom gamla bilder och suckar, skakar på huvudet med tveksam min bara för att skrika av skratt i nästa sekund. Good times. Good times. Och jag undrar varför allt det där försvann. Inget finns kvar.. men det kanske går att ändra på. Vad vet jag.
    Jag vet i alla fall att jag måste dela med mig av detta. Hela min kropp ville skratta, till och med tårna.



Efter Brittas och mitt första besök på Rockbaren i juli -06.
HAHAHA! Seriöst, det här var roligt. Vi var fruktansvärt fulla. Inte vackert alls. <3

Skit också!

Att en fågel bajsar i ögat på en är det nog inte så många som får uppleva. Jag gjorde det just. Yoko satt på våra afrikanska masker i vardagsrummet där hon inte får sitta eftersom hon gnager sönder dem. (Och hon vet det för hon ser alltid jätteskyldig ut när man kommer och ska vifta bort henne.) Jag gick för att ta ner maskerna från väggen och schasa bort henne. Då hon flyger iväg bajsar hon samtidigt.. och det hamnar rakt på mitt öga. Jag tror att jag han stänga det ordentligt, det mesta hamnade i alla fall på ögonlocket men fan vad äckligt det var. Jag ropade på mamma och bad henne komma med papper. Det gjorde hon. Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta. Sen har jag tvättat och sköljt ögat en massa. Sen kom Yoko och ville leka med mig. Jag var lite arg på henne men hon var så söt att jag mjuknade till slut och vi lekte en stund.
    Men tjejen visar i alla fall att henne bråkar man inte med ostraffat. Min attackpippi. Jag sa till henne att det var allt tur att det var hon som bajsade i mitt öga och inte jag som bajsade i hennes.


God jul lite i efterskott

Lunarstorms vara eller icke vara

Jag loggade precis in på lunarstorm för att avsluta mitt konto. Jag är nästan aldrig inne och när jag väl är det är det bara för att logga ut direkt igen. Sen, av en slump, gick jag in på dagboksfliken (eller blogg kanske det heter nu för tiden) och insåg att jag hade en massa inlägg ända från våren 2003 där. Helt plötsligt vill jag inte avsluta kontot längre. Det är värt att ha det kvar bara för att kunna gå tillbaka och läsa mina gamla dagboksinlägg.

19 november 2003:
Det va för fasikens fullt med flugor här inne.
Fattar inte varför dom e här, men dom kanske gillar mej.
Flugor dras ju till skit..
Fast nu var det faktiskt blomflugor iallafall.
Men en blev jag så irriterad på så jag ”råkade” ha ihjäl den.
Sen blev jag helt förtvivlad! Jag gör aldrig sånt!
Har inte mördat en fluga på det sättet på flera år!
Helt plötsligt var alla flugorna borta. Spårlöst!
Tänk om dom e påväg för att hämta flugmaffian och ha ihjäl MEJ!?
Då blir inte jag glad.
*håller span runt omkring mej*


RSS 2.0