Sunday

Good. Very good.
     Jag tror jag har insett något som är ganska bra. Tror jag. Eller om det är så så vore det väldigt bra för.. för flera personer. Bland annat mig. Så ego. Så jag är glad just nu. Glad åt en annan person. Så skönt.
Nu ska jag sluta prata om sånt som ingen förstår.
     Vilken dag. Vaknade ett antal gånger (ca 8) i natt av att en viss katt (Saga) anföll antingen min fot, hand eller knäskål. Hon är underbar den kissen.. men.. mentalt annorlunda. Var i alla fall inte så bakis när jag vaknade som jag igår trodde att jag skulle vara. Men sen kom världens huvudvärk. Det är först nu som den börjat avta.. tjugo i tolv på natten. Men lite får man väl tåla om det är självförvållat.
     Viggos fest var aningen annorlunda. Eller, det var kul men.. människorna var alldeles för olika tror jag. Fast det är ju skönt när man kan ha roligt åt folk åt också. Musiken ska vi inte ens gå in på... Det ska bli skönt att få tillbaka datorn med normal musik. Eller.. jag har ju ett ANTAL skivor om man säger så.. men ändå. På datorn har jag mer udda grejer.. Jag får datorn imorrn istället för i fredags. Jag längtar. Tjollahopp!

Pjamas och sko-rea

Geez. Jag ska in till stan. Eh.. tänkte jag. Alltså det blåser som attans ute och det regnar dessutom. Det innebär att regnet inte rör sig ner mot marken utan snarare vågrätt genom luften. Jag har ingen motivation alls att ens klä på mig. Så här sitter jag i min pyjamas och skjuter upp att göra nånting nyttigt över huvud taget.
Jag skulle städat också. Hmm. Och lagat mina arbetskläder som en monsterhund hade sönder i tisdags. Tror inte det går att laga. Men vad gör man!?
Snart börjar Star Trek också. jag tror jag ska kika på det först.. och sen försöka hitta på nått att äta. SEN kanske jag kan åka in till stan. Men det är ju löning idag så det kommer antagligen vara fullproppat med folk och som ni vet så gillar jag inte folk. De är bara otrevliga och ivägen.

Jag var på stan igår också. Skulle kila lite på skorean och annan REA. Just det. Rea. Det blev ju det mesta förutom skor som jag fick ta med mig till jobbet sen.. (Gick direkt till jobbet efter min shoppingrunda.) Inte en enda grej var köpt på rean heller. Jag köpte en massa onödigt bös jag inte behöver istället. Så härligt det var! Min garderob går snart sönder. Byrån också. Och den extra garderoben jag fick eftersom jag inte får plats i min nuvarande. Fy. Jag måste rensa! Haha.

Ikväll kommer en ny dator hem till mig! (Förhoppningsvis) Så slipper jag denna å kan rota fram alla mina bilder å.. å.. ALL MIN MUSIK!!!
Äh. Last fm-radion har fungerat utmärkt så länge.

Jag är ju så liten

Växa upp?
Bli vuxen?
No never!
Ve och fasa den dagen jag inser att jag är vuxen. Jag ska alltid vara som min pappa. Vuxen men ändå som ett stort barn. Ansvar, fast med glimten i ögat.

Men det är lite jobbigt att man nu måste bestämma hur man ska göra. Jag ångrar att jag läste i höstas och inte nu i vår istället. Hösten var helt fullpackad med jobb. Jag hade kunnat tjäna en massa pengar om jag bara hade haft tid. Vårvintern verkar bli likadan i år som förra året.. glest mellan jobben och korta dagar. Perfekt för att plugga. Fast istället skulle jag ju kunna tillbringa mina lediga timmar med att fundera ut vad jag vill göra. Det är svårt. Jag vill nästan vara kvar i Skövde.. även om jag inte trvis sådär jättebra än. Men det kanske ger sig? Det är inte så mycket som lockar med Halmstad längre.. eller jag vet inte. Gud vad det är svårt. Det vore ju ABSOLUT enklast att kunna bo hemma medans man läser. Så slipper man allt för mycket matlagning, tvätt, räkningar och tomma plånböcker. Men.. det kanske inte är värt det? Att läsa någonting man kanske egentligen inte vill? Jag vill ju bara prata engelska. Hrmpf.

Äh. Nu ska jag gå å laga mat. Kuckelimuckmedicin.
Fast inga gelehallon. Isch.

Jag lägger inte upp några bilder i den här bloggen längre, jag vet det! Men det får vänta tills jag fått en ordentlig dator igen. Det var krångligt med den här.

No more teachers, no more books

J A G   K L A R A D E   T E N T A N !
Jag fixade det. I did. Det gick dessutom tydligen bra!
Fy fan vad skönt. Jag har varit skitorolig i en månad nu nästan för jag ville verkligen, verkligen inte göra om den. Den tentan var inte rolig. Det kändes dessutom som att det hade kunnat gå hur som helst med den. VG eller IG. No idea.
Nu slipper jag i alla fall tänka mer på det. Så skönt!

Ingen mer skola på.. öh.. ja, åtminstone ett halvår. Sen vet man aldrig vad det blir eller vart det bär. Jag är inte så hundraprocentigt sugen på Halmstad längre. Jag trivs äntligen rätt bra här. Tack Carro. Det är jätteskönt. Fast det var nästan lättare förut när jag var så himla inne på det. Haha. Vi får väl se. I'll keep you updated.

Jag pratar i telefon med Chewie.

Tönt

Sugar and spice and all things nice
kisses sweeter that wine

jobbigt
härligt
men
jobbigt
men
härligt

Nytt år

Starten på det nya året blev ju bra i alla fall :)

På nått sätt så känns det dessutom rätt bra att inte ha nån ordentlig dator. Jag spenderar mycket mer tid i telefon nu än när jag satt vid msn. Och att prata i telefon är faktiskt mycket trevligare.. även om det kan bli fjantigt. Men det är absolut mycket trevligare.
Fast min röst dör. Men det är det kanske värt för att få vara fjantig en stund.

Mitt nyårslöfte är för övrigt att bli snäll. Eller, tanken var i alla fall så. Sen glömde jag av att säga det vid tolvslaget så det gills nog inte. Dessutom har jag redan varit taskig mot Chewbacca så det är nog för sent ändå.

RSS 2.0