6e dagen med feber


Touch me I'm Sick

Just a little bit Moore

Alltså good lord. Jag tänker här bara göra ett snabbt inlägg i den informationsmängd som snurrar runt vår planet varenda dag. Personligen tycker jag att jag har världens bästa och snyggaste man hemma i Skövde, så få inte för er något. Men. Jag har ÄNTLIGEN lyckats leta upp TV4+ på teven här och alltså... den där Roger.

Roger Moore.
Han är helt fantastiskt snygg. Eller ja, var. I Live and Let Die från 73 var han så äckligt snygg att jag ibland får titta bort från teven. Jösses. Mannen är fortfarande snygg trots sina 84 år i år!

Huh. Ibland är det tur att jag tittar på film ensam. Det hade blivit pinsamt annars.


God och glad, blåbär!

 

Jaså minsann. Vad tror jag om det här? Kexchoklad med blåbär. Blåbär och choklad är två smaker som är gudomliga var för sig men kombinerat blir det inte alltid så bra. Lindts mörka chokladkaka "Intense Bluberry" är ett exempel där smakerna faktiskt fungerar bra tillsammans. Annars tycker inte jag att det fungerar så värst bra i till exempel bakning, även fast kladdkaka med blåbär låter jäkligt gott. Jag är nyfiken i alla fall. Det blir till att leta efter den här nästa gång jag går och handlar.

 

Idag köpte jag jäst och vetemjöl special för jag tänkte att jag skulle baka morotsbröd. Sen försvann ambitionen och jag... tar det imorrn. Eller ja, imorrn ska jag tvätta. Äh, jag är kvinna. Multitasking is my thing.


RSS 2.0