Så rastlös

Det är inte kul att vara sjuk. Skippade skolan idag och stannade hemma och låg i soffan istället. Det kanske var för jobbigt för mig igår att åka iväg och vara trevlig och äta julbord och spela Guitar Hero när jag hade feber och inte ätit nått på hela dagen. Det är lite jobbigt också när folk är bråkar med en eller behandlar en som att man vore korkad. Jag brukar kunna ta det ganska bra men när mitt huvud känns som att det ska sprängas går det inte lika bra. 
    Det känns bättre idag dock men jag kände inte för att sitta halvsovande och hosta i skolan bland massa folk. Fast jag ska jobba imorrn. Jag tjuvstartar med en halvdag mellan 7 - 13 bara. Det känns lagom. Orkar inte vara hemma mer för jag blir alldeles rastlös. Det är tröttsamt att bara titta på TV hela tiden, så imorrn är jag frisk. Jag har bestämt det.. och ska jag till Gbg på kvällen också så är det väl bra om jag kanske.. kommit igång. Äh. Vi får se. Nu ska jag gå å läsa Harry Potter. När jag har läst klart är det bäst för febern att den har flytt sin kos.

Lördagens bravader

05:10 - Väckarklockan ringer och jag gäspar stort innan jag tar på mig tofflorna, pappas fleecetröja och mitt mest morgontrötta humör.
07:00 - Sitter i soffan på jobbet. Lyckades inte ta av mitt morgontrötta humör innan detta men tänker att det går nog ändå. Ut å jobba.
14:00 - Pappa hämtar mig utanför jobbet så att jag ska hinna hem och äta, duscha och göra mig iordning (och helst vila!) innan tåget går mot 20årskalas! Han är snäll min far.

Sen går dagen rätt bra. Carro och Emma kommer hem till mig och vi slår in Niklas chokladkalender i fint omslagspapper i renaste silver. Sen skjutsar pappa in oss till tåget och vi drar iväg. Carro och Emma är bakfulla som attans. Carros bakfylla tar en väldigt flummig väg, vilket jag tycker är utomordentligt bra och Emmas bakfylla tar skepnad av en stor trött best som bara blir irriterad på Carro och mig när vi skrattar konstant en hel tågresa. Haha.
     Niklas blev jätteglad för sin chokladkalender btw. Oscar fick faktiskt en tablettask också eftersom han hade namnsdag. Vi käkade tårta och drack öl. Sen kom mer folk som drack mer öl. (Men jag tror inte att någon åt av tårtan. Synd för dem, den var god.) Sen åkte vi in till stan där jag stötte på Kissexperten och kvällen fortsatte på Rockbaren där jag tror att halva glasförrådet gick sönder under en och samma kväll. Allt vid vårt bord. Haha. Det var däremot ytterst trevligt. Vi satt kvar tills klockan blev stängning och fortsatte till Burger King där hela Göteborgs befolkning befann sig. Isak blev av med sin plånbok och vi vandrade vidare till en spårvagn vi precis missade. Okej, nästa går om en timme, tjugo över fem. Vi satte oss inne på bussterminalen där Oscar och Niklas retade upp en vakt. Vi kom hem till Niklas strax innan sex nån gång och började då lyssna på musik, babbla och störa Niklas mamma. Klockan sju lade vi oss och helt plötsligt hade jag varit vaken i nästan 26 timmar plus att jag hade jobbat. Jag var lite sådär halvtrött kan man väl säga. Men jag hade fruktansvärt roligt. Herre gud. Vi sov sex personer inne i Niklas rum som inte var sådär superstort. Jonas lade sig under köksbordet och sov. Haha.
 
Lyckad helg! :D

RSS 2.0