Dagens mamma-anekdot

Jo, senast så skrev jag ju om en bra sak min mamma sa (åtminstone tyckte jag att det var roligt). Idag var det inget hon sa...

Mamma och jag pratar om diverse onödiga saker. Jag går ut i vardagsrummet för att titta på regnet. Mamma går efter och ska hämta dammsugaren. Hon tar tag i en stol som står runt vardagsrumsbordet, lyfter upp den och går iväg med den. När hon kommit ett par meter tittar hon på vad hon har i händerna och utbrister "Men det här är ju ingen dammsugare!".


Joo, lite likt kanske det är... Eller. Eh.

Tja, man får väl stå ut med regnet när man ser vad alternativet är.

Jag börjar jobba imorrn. Vi diskuterar vädret och hur det rimmar illa med mitt mopedåkande. Första sommaren jag hade mopeden åkte jag till jobbet tre gånger utan regnkläder. På hela sommaren. Och jag måste alltid ha med regnkläder för även om solen lyser på förmiddagen kan regnet ösa ner på eftermiddagen. Jag blev trött på det.

Jag - Ska vi flytta till Kalifornien? Eller nä, det finns ju krokodiler där...
Mor - Och amerikaner!

I'm not dead

Helt otroligt. Jag är inte inne på internet så värst mycket för närvaande. Det blir väl ett par gånger i veckan kanske. Jag går fort in på facebook och kollar meddelanden och vad någon skrivit. Jag kollar bilddagboken lite snabbt två gånger i veckan och mailet en gång varannan vecka. Vad isolerad man blir! Shit, jag har inte koll på någonting som händer mina vänner. Känns det som. Men telefon är bra alltså. Mycket bättre än att råka se någons status på facebook.

Mina två veckor av ledighet börjar lida mot sitt slut. På måndag börjar jag jobba och då är det säkert tillbaka till internet som gäller. B-uppsatsen tog upp min tid så mycket att när vi slutade arbeta med den för dagen ville jag bara bort från datorn. Men jag var och hälsade på Joni i Göteborg för ett tag sedan, jag har åkt runt lite med Johanna och lekt, spelat TV-spel för glatta livet när Erik inte varit hemma (förutom när jag och Johanna körde bort honom från teven för att vi ville spela Worms...)

Nu blev det väldigt osammanhängande och ämnet gled lite långt bort, kände jag. Så nu slutar jag, innan det blir för mycket onödig information. Vad jag egentligen ville säga med detta var väl mest att jag är inte död. Även om det kan verka så ibland.

(Förresten, jag var och tittade på fotboll i måndags. Jag tänkte, om någon ville tappa hakan.)

Den årliga skorensningen.

8 par skor! Det var vad jag rensade ur igår. de ska slängas. De var trasiga, äckliga, slitna eller så elaka att de gav mig skavsår. Mamma berömde mig hur många gånger som helst. Haha. Så, nu har jag väl bara 45 - 50 par kvar. Nånting.

RSS 2.0