I can not live

I am having this abstinence
and I think it's a good thing?

It might not be a good thing to publish this though..

"Shopping" är ett engelskt ord

Va?! Vadå sa du?! Hjärtat började bulta och jag kände hur jag började svettas. Ska vi få göra ett prov första dagen? Skämtar dom? Jag vill inte vara med! Jag vill åka hem! Jag börjar gråta! Jag vill inte! Skriv namn på pappret och sätt på hörlurarna. Hör alla bra? Då kör vi.

Fy fan vad roligt det var! Efteråt fick jag bita mig själv i tungan för att inte skrika glädjetjut och hoppa runt som en galning med världens smajl. Hjärtat bultade fortfarande extra fort men det var inte längre av ångest, det var glädje och entusiasm. Mer, mer, en gång till! Jag tror inte att det var en enda person till i min grupp som hade tyckt att det var upplyftande med ett test så jag kände att jag inte kunde visa hur fjantigt glad jag var. Nu kanske jag får veta vad för saker det är jag är kass på i engelska också. Jag har ingen aning. Jag glömmer ofta att betona "z" i t.ex "his" men vafan. Gosh vad det är kul med engelska. Det känns faktiskt skönt att vara tillbaka i skolan och att få läsa nått jag gillar. Well... än så länge.

Jag var på stan igår och skulle shoppa. Det satt hårt åt. Det var sista dagen som man som clubmedlem fick 20% rabatt på en vara på HM. Naturligtvis hittade jag inte ett skit. Tillåmed sånt som jag har planerat att köpa sedan tidigare var fult och tråkigt för en gångs skull. Jag åkte hem med en grå top. Jätteinspirerande.
      Så slutade kursen tidigare idag än vad som stod på schemat. MYCKET tidigare faktiskt, så jag tänkte att jag skulle gå till banken och fixa överföring av lön och bös. So I did. Och sen när jag ändå hade lite tid över så kunde jag väl kika i några butiker också kanske.. fast shoppinghumöret var inte på top. Inte köpa nått.. bara titta.
      Jag kom hem med hur många kassar som helst. Jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag gjort av med. När man för en gångs skull inte känner för att shoppa nått så köper man halva stan. jaja. Sånt är livet. Jag köpte inga skor i alla fall. Nån måtta får det vara. Jag väntar ett par veckor.

Hur jag firade Sean Connerys födelsedag

I'm a sensation!
Nä, men jag lyssnar på image5 så nånting måste jag ju skriva.

Det var en skojig kväll igår. Jag och Joni åkte iväg till Johannas fars lägenhet och tänkte dricka lite spetsad saft och ha en trevlig stund. Efter ett tag som Linda och vi kikade på Shrek, sommarstugor och tatueringar. Johannas pappa gjorde Leos special till mig (Vanilla Sky) och den var så jäkla god. Ska genast gå å inhandla mig en Smirnoff vanilj. Sen drog vi in till stan, jag och Joni satte oss på Voda och hittade en Lisa och en Malin som drack Cosmopolitan för att inte visa att de var fattiga :) Det var roligt. Vissa människor pratar man inte med så ofta. Sen drog vi till Husaren och hade en trevlig blöt stund. Sen åt vi bullar, varsin halva eftersom Joni tappade sin och jag spillde ut halva kaffekoppen på mig. Jag har fortfarande inte vågat kika på hur min jacka ser ut. Det får jag göra imorrn när jag behöver den! Haha. Det var en trevlig kväll i alla fall och jag lyckades åter igen med bedriften att inte bli bakis. Jag är bäst på det där.

image6

Lisa och Joni på Husaren. Sött!

Vem i hela världen kan man lita på?

Fy vad ledsen jag blev.
Jag hade sett fram emot det hela dagen. Jag hade tjatat om vad jag skulle göra efter jobbet. Det skulle bli jättekul. Såg fram emot en glass i den vackra kvällssolen.

Men är det den allmänna uppfattningen att jag inte går att lita på?
Eller att jag inte håller mitt ord?
Eller att jag säger saker jag inte menar, bara för att?
Kanske. Vad vet jag?

Skip to my shoe

Hur hände detta? Jag skulle ju inte köpa några skor. Fast kostar de 149 spänn kan jag inte hejda mig. Att mamma är med hjälper inte. "Åh vad söta!" "De var ju snygga." "Kolla här då, pröva dom!" Gosh. Jag rensade ut ibland mina skor i början av sommaren och nu är jag ändå uppe i fyrtiofem par.. och nu kommer ju hösten så jag är inte förvånad om jag är uppe i femtio par vid jul.

Nästa gång jag kikar i en skoaffär ska jag ta med mig pappa. Han vill antagligen gå därifrån så fort som möjligt. Det vore bra för min ekonomi och för mina kvadtarmetrar här hemma som ständigt krymper.

If It Was You

Idag kom Oscar in på BC. Han är för fanken utbildad massör. Jag tyckte att han var skyldig att massera mig. Jag tyckte det var ett bra förslag att lägga sig på arbetsbordet och låta honom knåda ryggen men han sa att bordet var för högt. Elakt, tycker jag.
Det blev ingen massage :(

För några dagar sedan köpte jag "If It Was You" med Tegan & Sara för 10 spänn. Årets bästa skivköp. Jag älskar den. Och idag var de i tidningen. För ett par veckor sedan hade jag inte ens hört talas om dem. Jag tyckte det var roligt.

image3

Sedär, vilket bra skivtips. Två tips har ni fått än så länge. Det börjar likna nått i alla fall.

News broke today so we're not talking
I think it's best we do a little bit of stopping
I want a house on a beach and you in my dreams
I need water, yeah, and a love, love, love, love

Info på högskolan

Idag var jag på informationsträff för nya kursstudenter på högskolan. Fy sjutton vad stor jag har blivit. Jag är inte en liten femåring längre, jag kan kalla mig högskolestudent, i alla fall i höst. Jag ska inte läsa mycket men.. lite. De började babbla på om tentamen och genast kände jag ångesten, pressen, hjärtklappningen och svetten komma smygande. Sen kom jag på att det faktiskt är engelska jag ska läsa. Engelskaprov är ju roliga. Både på högstadiet och gymnasiet älskade jag dem och såg fram emot dem. Jag tror jag var ganska ensam om det. Det var liksom enda dagarna jag verkligen fick visa hur duktig jag var, vad jag verkligen kunde. Jag fick liksom impa på lärarna. Fy vad jag låter besserwisser-aktig men jag gillade det verkligen. Tror ganska många lärare uppfattade mig som en medelmåtta först, en sån som inte bryr sig om skolan och det var alltid kul att försöka bevisa motsatsen.

Undrar hur det kommer bli nästa höst när jag tänker dra my lonely ass ner till Halmstad och plugga. Det är det vettigaste beslutet jag tagit på länge, så jag kommer iväg ifrån detta hell hole som jag hatar. Frågan är bara om jag kommer kunna handskas med allt? Det känns skönt att mjukstarta lite i höst bara, jag behöver inte ägna varje vaken minut åt studier i alla fall.

Dekalerna var lika jobbiga idag. Och jag måste tillbaka imorrn också och pilla eftersom vi inte ens har skurit ut alla dekalerna än. Jag vet inte ens om vi hinner klart det imorrn. Gaaaaah!  Jag vet inte ens vad jag får i lön för detta. Mor trodde att jag kanske skulle få en handduk.. men hon skämtade.. hoppas jag.  Min rygg alltså. Är någon bra på massage eller? I could surely need it right now.

Nothing Rhymes With Orange

Idag har jag jobbat på BC Reklam istället för hos gamlingarna. Började klockan åtta i morse och jobbade till fem med precis samma sak hela tiden. Skar dekaler. Dekal efter dekal efter dekal hela jäkla dan. Jag ska tillbaka imorgon igen och göra samma sak. Än är inte ens hälften av jobbet klart och vi har varit två som jobbat med det. Carina jobbade tredje dagen idag med samma sak. Jag har SÅÅÅ ont i ryggen och speciellt i axeln efter att ha hållt emot linjalen hela dagen. Det är flera tusen dekaler som ska fixas. Sen när alla är klara ska de monteras också. Gaaaaaaaaaah! But I'll keep the good mood up... även om jag kommer få smörja in mig med en Zon-kur varenda dag i den närmaste framtiden.

Käkade en såååå god sallad idag på Valle. Skinka & crabfish. Mmmmm... Vattnas i munnen när jag tänker på den. Haha. Mobbat, I know.

Nothing Rhymes With Orange
image2

Hahahaha. Jag lade upp den här på bilddagboken också.. Jag gillar verkligen threadless men den här var ju bara för söt. Jag kan krama apelsinen om han behöver det. Jag vill beställa därifrån men jag har fan inget VISA-kort. Någon annan som är sugen på att köpa som har det? Desperat.

Torr utekväll

Vi (Johanna, Linda och jag) hyrde en av världens sämsta filmer och åkte iväg till Mowitz. Filmen hette nått i stil med Sex, Love and Lies (?) och den handlade inte om något vettigt alls. Äkta man hittar sin fru i säng med en annan kvinna. Frun begär skiljsmässa och mannen ligger med fruns älskarinna och vid skiljsmässoförhandlingarna råkar de vara på just den advokatfirman där älskarinnan jobbar. Mannens kompis är en tönt som blir dissad av alla tjejer, bland annat älskarinnan till kompisens fru. Mannens andra kompis har varit otrogen mot sin tjej i fem år utan att hon misstänkt nåt. Den töntiga kompisen råkar berätta detta för den bedragna flickvännen utan att veta att det är hon och de blir ett par tills den otrogne pojkvännen friar och hon säger ja. Men den blivande brudgummen har OCKSÅ sex med den där älskarinnan till kompisens fru och bröllopet blir avblåst... herregud. Så kass. Jag fick gömma mig under en filt för att det var rent utav pinsamt att titta på den.

Sen bar det iallafall av till.. McDonalds. Vi köpte varsin McFlurry och skrattade åt hur odräglig man kan bli när man är full. Sen åkte vi in till stan och satte oss på Voda. Inget folk. Alla var på kåren eller Husaren där de hade allsång. Hela jäkla Skövde var verkligen och sjöng allsång till Sommarnatt. Men visst, det var trevligt ändå. Vi träffade lite folk vi kände i alla fall. Dessutom fick jag tre och ett halvt tuggumi instoppade i truten på mig. Kunde knappt tugga till slut. Min mun är inte speciellt känd för att vara stor.. i storleken. Fast är det lite folk ute och tråkigt så hjälper det inte speciellt mycket att inte ha druckit något annat än alkoholfri cider. Men vi hade rätt kul. Man kan ha kul utan sprit men man kommer lite till insikt när man sitter där bland vingliga människor och hög musik.

När man är ute och har fått i sig några öl är stan full av trevliga människor. Har man inte druckit nånting är stan full av fulla människor. Det är skillnaden.

Deathly Comets

Igår somnade jag mitt i Dödligt Vapen. Klockan var väl en halv tolv kanske? Jag har faktiskt inte den blekaste aning. Sen vaknade jag halv fem på morgonen och fattade inte vart jag var. Jag låg en bra stund innan jag insåg att jag låg i soffan i vardagsrummet. Hade ett svagt minne av min pappa som försökte väcka mig utan resultat och någon som sa "Nä det är nog omöjligt." Så jag traskade upp till min säng och lade mig där istället och sov tills klockan var tolv. Idag har jag varit jättevresig och skällt på allt och alla. Säkert på grund av för mycket sömn. Jag som trodde att jag inte kunde få för mycket av det goda.

Bio ikväll? Vet inte. Det återstår att se. Sen kanske man hamnar på Voda. Vet inte. Det återstår att se. Jag har en massa mumsigt i ett par blå kassar som väntar på att bli uppdrucket av mig (plus ett vin Mikael tyckte att jag skulle köpa som jag inte alls vet smaken på.. fast flaskan var fin!). Fast det kanske får bli en annan gång. Nån gång då jag inte jobbar. Så i höst lär det väl inte bli. Haha.

Good good shit.
image2

My kinda trust is shareware?

Vad gör man när man inte kan lita på dem man litar på mest?
Den enda man kan lita på är antagligen sig själv.
Fast vad gör man när man inte litar på sig själv ens?

Banana-bran muffins

Yey! Ledig!
Ska vara ledig i en vecka minst. Kanske kommer jobba en dag men annars är jag fri. Kollade på schemaprogrammet på jobbet och där hade de varit så snälla så de hade skrivit in "ej vecka 33-34" efter mitt mobilnummer. Moahaha! Mesester. Semester. Jag är trött. Har sovit hela dagen nästan. Även efter att jag gick upp. Då sov jag i soffan istället. Alltså är detta ingen produktiv dag för min del. Jag kanske kan dra mitt fluffiga arsle upp ur soffan och baka några muffins. Jag vill. Fast finns det nån ork kvar nånstans? Tog på mig extra arbetstimmar i helgen, stannade extra på lördagen och bytte en kortdag mot en långdag på söndagen. Det känns skönt att ställa upp.. även om det tar på krafterna. Fast imorrn ska jag shoppa loss med LottiLotti. Sen tänker jag tvinga med henne till Göteborg nån dag tror jag.

Gah. Nu börjar Stargate snart. Kanske kan hinna göra muffinssmeten och få in dem i ugnen innan? Jag har en halvtimme på mig. Yes. I'd better hurry. Så intressant.

When it goes away, I'll dig a hole.


Nycklar, Stones, Sprit och Choklad

Här har jag varit seg med att uppdatera. Jag har dock en förklaring på detta.
En dag satt jag här i tjugo minuter och skrev en väldigt detaljerad beskrivning av hur jag hade lyckats låsa in både nycklar och mobil i mopeden och därför inte kommit hem från jobbet eller ringa hem heller och berätta för pappa att jag hade låst in nycklarna. Men det är det ingen som får veta om eftersom efter att jag hade skrivit, redigerat och donat så skulle jag ju "publicera det", men det ville inte datorn/internet/bloggen hjälpa till med, så allt försvann. Jäkla skit! tänkte jag och blev förbannad. Sen gick jag och lade mig i soffan och surade i en timme. Så därför har jag bojkottat detta ställe ett litet tag. But I'm back.

Jag har sett Stones. Älsklingspojkarna. Stod längst fram med Lotta, Joni och Mikael. Så gott som iallafall. Jag och Lotta vinkade till Mick från mor min (hon ville så gjärna att vi skulle vinka från henne) och jag tror säkert att han såg.. och förstod att det var från mamma. Kissexperten tyckte att jag skrek precis som Yoko Ono. Det var fanimej en komplimang! Tackar tackar för den. Jag har ju en egen Yoko här hemma som lärt mig en del då.. ^^

ÅH VAD STONES VAR BRA!

Sen har jag även hunnit dricka mig megafull på Addes 20-årsfest. Det var skitkul. Tråkigt med vattenpipan bara =( Och, som så många gånger förut, blev jag inte det minsta bakfull. Lotta tog nog hela smällen stackarn. Jag hade gärna tagit lite huvudvärk eller nått av henne om det hade gått, bara för att hjälpa till lite liksom. Fast jag, mor och far åkte ut och skrattade åt får istället.

Idag har jag nästan svimmat på jobbet, blivit irriterad på en tant, åkt moped i regnväder, upptäckt en möjlig vattenläcka/trasigt rör på Norrmalm, träffat Lasse, köpt gardiner, choklad, hårinpackning och pennor med dödskallar på. Givande dag.

RSS 2.0