Sent en lördagkväll...

Kvällen börjde bra. Vädret var med oss och sällskapet var bra. Det var faktiskt riktigt mysigt. Sen har jag hela tiden i bakhuvudet att jag måste upp och jobba kl. 7.00 imorgon. Därför dricker jag apelsinjuice. Inte de andra.

Sen blir allting bara fel. Jag känner mig jättedum och får höra lite grejer jag tar åt mig av. Av kvinnliga själ har jag mått skitkasst och käkat alvedon hela dagen bara för att klara mig igenom den. Då gör vissa saker extra ont. Fan. Jag gick hem mycket tidigare än jag tänkt. Orkade inte längre. Vad hade jag att göra där egentligen? Till slut tillförde jag inget och fick inget tillbaka. Då är min musik och min dator mycket bättre nöje en lördagkväll som detta. Egentligen.




Eller som allas vår kära moderat sa:

Bra att du gick hem och var bitter än stannade kvar och blev mer bitter.
Det var ett starkt och bra beslut.


So he said...

"Listening to music with you really is like a box of chocolate."

Well, yeah. I guess. : )

What a week

Okej. Gotland är över, jag har gått på intro i två dagar på sommarjobbet som jag jobbat på flera somrar på raken och innan dess i två år efter studenten. Men jag behövde intro ändå tyckte omvårdnadsförvaltningen. Helt okej. Fick lön för att gå utöver. Men ja, jag fick ju jobba en del ändå, vilket kanske inte är så konstigt.

Sedan dess har jag haft några skumma dagar och en mycket skum kväll. Att städa klockan tre på natten efter två killar som totaldäckat och grisat ner... ja det kan ju också vara skoj. Men grillad lax med hollandaisesås är fan inte fel. Inte att skicka fylle-sms till Jozie Bermuda heller.


Egentligen hade jag tänkt skriva lite om Gotlandstrippen men Sumana summerade det så fruktansvärt bra på sin blogg sumana.tumblr.com att jag faktiskt kopierar det hon skrev.

"Gotland i ord:
sol, shopping, promenader (många), GLASS, åska, regn, grillning, roliga citat, två stycken Christofer Ahlberg kopior, BAD, fåret “Hjääälp” och hans kompis Shaun, pizza, uppskrapat knä, hockeyfrilla, “rauk”, många skratt, saffranspannkaka, Åbäke till bil, Bosses Innebandy buddies, Trasigt Maxi, snälla och coola busschaufförer, “Röv(ar) Liljas hål(a)” och grönsaker på en tallrik."

...och alla fattar precis vad som åsyftas. Äh, you had to be there! "Hjääääälp!"

Jaha, då var man skodesigner också.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Gotland, here we go

Nu har jag nog äntligen packat klart. Jag tänkte att jag skulle packa lätt inför Gotland och det har jag väl gjort, in a way. Men jag insåg snart att flera handdukar, sängkläder och extra skor tar en hel del plats. Sen tänkte jag också att det förmodligen skulle bli jäkligt svettigt (enligt klart.se ska det bli 32 grader i Visby på lördag) och kläderna därför inte skulle kunna återanvändas. Så min väska är ändå fylld till bristningsgränsen. Som vanligt!

Så snart bär det iväg till Jönköping för att spendera natten där. Vi ska träffas på resecentrum kl 06.10 imorrn och då har jag saker jag måste ordna imorrn på morgonen. Det ska bli spännande det här. Ändå finns det röster i mig som säger att jag inte vill åka. Fast det vill jag. Egentligen.

Bilden är snodd från Jnytt.se

Blekfisarna på bilden (ja, även Sumana) + Sara ska komma hem brunare än ever. Speciellt jag. Säger vi. Jag ser verkligen ut som en albino på den där bilden, jämfört med de andra. Eh. Nu säger jag buh bye så syns vi igen nästa vecka!

Hot town summer in the city

Jag har nog allvarligt talat haft den bästa sommaren någonsin. Och den är inte på långa vägar slut än. Den har varit fullspäckad med underbara människor, trevliga aktiviteter och resmål. Tänk vad man kan göra med drygt en månads ledighet och ett busskort.

Igår beställde vi resa till Gotland. Bröderna Wahlström, Sumana, Sara och jag drar till Gotland på torsdag för att cykla, sola, bada, njuta och förhoppningsvis äta glass. David konstaterade att "Målet med resan är att få Fiffi brun." Visserligen har vi lärt oss i skolan att vi ska sätta upp "stora håriga mål" men jag tror David missuppfattade, de behöver ju inte vara stört omöjliga! Målet kanske snarare skulle kunna vara att min näsa skulle bli röd eller nått. Bokningen firades sedan med öl på Pipes. Som det ska vara, alltså.

Det ska bli spännande i alla fall. Varken David, Alex eller jag har varit på Gotland tidigare så det här blir kanoners. Imorrn blir det bad och grill med Adde, Smörgås, Mats, Bamse, kanske Calle och Lotta ansluter förmodligen senare på kvällen. Gött mos. Ikväll - Supernatural med Ta mig i Dalen. GLASS!!

RSS 2.0