Black is nice

Direkt efter jobbet idag gick jag till stan. Var helt utmattad för ja, det var inget kul idag. Sen hade jag inte ätit nån lunch heller. Men vafan. Jag hade bestämt mig. Jag letade efter "finkläder". Det tråkiga är att inga "finkläder" passar på mig. eller, jag gillar att vara fin men allt "fint" har numer paljetter och glitter på sig och är gärna gjort av satin eller nått annat silkigt. Conclusion = Cicci passar inte i sånt. Det är fint med glitter och paljetter, visst, men inte på mig. jag får helt enkelt gräva i garderoben efter nått fint å ha på the boat när Joniboi turns twenty.
Sen tänkte jag att jag skulle köpa NÅNTING i alla fall annars hade ju allt varit i onödan. Sen blev jag arg på mig själv. "Jag tittar ju bara på svarta grejer." Why? Så jag bestämde mig för att titta på färglada grejer istället. Fortfarande svart. Tvingade mig att kolla på nått annat. Tog fram en rosa tröja. "Vad gör du!? Den är ju rosa!!" ropade mitt undermedvetna. När jag kom hem hade jag två svarta t-shirtar i en påse. Attans.

Ikväll händer det nada tror jag. Börjar jobba klockan sju imorgon. Isch. Men det kan vara skönt med en lugn fredag också ibland.
Order från Prussiluskan, undertröjorna ska på! Men hon sa inte vem de skulle vara på. *kastar dem på Lilla Gubben*

Gåtan Stonehenge kan gå å dö

GAAAAAAAAAAAAAAH. Jag vill inte mer.
Jag sitter och försöker koncentrera mig på min jäkla summering jag ska skriva tills imorrn. Jag ska summera och översätta en svensk artikel om Stonehenge till engelska och korta ner den till 300 ord och den är säkert på väldigt mycket mer är 1000 ord. Orkar inte. Översättningsmeningar är lite kul för det är jättepetigt. Jag gillar petigt. I alla fall när det gäller engelska. Då är jag petig som attan. Först var jag väl inte överförtjust men jag börjar gilla dom..

Creedence skänker mina öron lite tröst samtidigt som jag vet att jag borde stänga av eftersom jag inte kan koncentrera mig. Fy vad frustrerande. Jag har varit hemma hela dagen och åstadkommit typ fem meningar. Gah!

På lördag blir det i alla fall party hos Niklas i Gbg som fyller hela 20 år idag! =) Skönt å tänka på annat lite. Fast har jag inte summeringen klar tills imorrn lär jag väl få bakläxa och plugga hela helgen. Och det går ju inte.. för då ska jag ju jobba också.

S U C K

Jag vill ha mitt röda hår tillbaka
Men ORKA!?

Engelska som engelska eller?

Igår lärde jag mig mycket viktiga saker i skolan. Vi hade översatt brittisk engelska till amerikansk engelska och tvärt om. Då upptäckte jag en rolig grej. Kalle tyckte att "Äh, engelska som engelska, det är väl samma?" Och nja. Inte jämt.

I USA säger man "garters" när man menar strumpeband, men i Storbritannien heter det "suspenders". På amerikansk engelska betyder däremot "suspenders" hängslen, fast på brittisk engelska heter hängslen "braces" och det betyder ju tandställning i USA.. man får akta sig för vad man säger. Haha.

100-årsfest med filmtema.

Tack alla för en skitrolig kväll!
Jag hade roligare än jag haft på länge och det kändes som att det var så jäkla lyckat. Ganska mycket folk försvann ganska tidigt, vilket var lite tråkigt men å andra sidan så sa de att de hade roligt och så länge alla hade roligt medan de var där så är jag jättenöjd.
Allt gick som tänkt och jag var beredd på att inte sova mer än två timmar och så blev det inte heller. Vi städade lite långt in på morgonen men vid fyra-halv fem så hade i alla fall min kropp helt gett upp. Så alla gick och lade sig förutom Kalle som stannade kvar och städade själv men på morgonen hittade vi honom sovandes utanför toaletterna. Haha. Vi gick omkring som zombies efter att ha sovit alldeles för lite och druckit alldeles för mycket. Fast vi blev klara till tio. Det var jäkligt skönt. Sen sov jag i fem timmar när jag kom hem. Så gick den lördagen! Haha.
Tack igen alla som var där! Och tack Pao för kvällens.. ballaste klädsel! Haha!

Och tack till mig själv som kände mig snyggare än jag någonsin gjort förut i hela mitt liv. (Och tack till pappa som stannade uppe hela natten innan och hjälpte mig att göra hölster till mina pickadoller!)

image23

http://www.youtube.com/watch?v=-iOhFdLo2Is

RSS 2.0