Not a poor boy (ehm, girl)

Har precis betalat räkningar.
Vilken underbar befrielse det var att inte behöva betala kurslitteratur för 1000 spänn!
Praktiktid, I love you.

London baby!

Åååh jag vill till London!
Det kommer säkert inte bli lika bra väder och så som förra gången men det skiter jag i. Jag längtar såå jäkla mycket just nu. Bara två och en halv månad kvar nu. Det går snabbt.

Säger vi.

Trafalgar Square 080509


Roa mig. Roa mig.

Shiet. Jag har verkligen inget att göra just nu. Från att det ibland känns som att allting hopar sig och jag knappt fattar hur jag ska få ihop det så blir det totalstopp. Jag har skickat ut mail till höger och vänster idag och igår men det är inte alla som är supersnabba på att svara. Nästan ingen faktiskt. Allt jag kan göra just nu är att vänta på svar. Därför sitter jag och uppdaterar min mail en gång i minuten och mellan uppdateringarna dumklickar jag på facebook. Jag slår vad om att allt kommer komma på en gång så att jag åter kommer att få skjuta upp saker.

När jag var och hälsade på här på praktikplatsen i höstas så sa de att de minsann skulle ge mig uppgifter att göra. Å det har jag verkligen fått. Det har varit jätteroliga uppgifter och mindre roliga uppgifter. Å just nu har jag ett stort (roligt) projekt på g som jag kommer hålla på med parallellt med mina huvuduppgifter under hela praktiktiden, men utan svar från en massa folk kan jag inget göra just nu.

Jag har haft dessutom två artiklar (varav en är ganska så omfattande) liggande som inte varit klara men den ena är nu färdig och den andra väntar på kompletteringar jag inte kan göra förrän jag fått svar från berört folk. Dessutom är klockan för mycket för att jag ska orka gå runt å fråga folk om de har intressanta saker åt mig. Jag kanske ska ta å gå hem. Rensa garderoben har jag varit sugen på att göra ett tag. Det kanske är dags. Slänga ut tröjorna... så att jag kan köpa nya.

Ma mère

Jag kan liksom inte låta bli. Min mor kläcker ur sin såna söta saker ibland. För ett tag sedan kallade hon mig Pernilla, för två veckor sedan råkade hon säga Evelott till mig. Don't ask me why. Det är möjligt att hon har fler döttrar nånstans som hon inte har berättat om. Hoppas att de inte heller får ta sista pepparkakan i burken eftersom den då måste diskas.

Jag

Mamma

Vad gör du?
Jag gör matlåda till dig tills imorrn!
Nämen, vad snällt!
Det blir potatiskorv med wienerbröd.

Den där potatiskorven ska verkligen bli spännande att smaka på. Wienerbröd vet jag ju hur det smakar men inte tillsammans med potstiskorv som jag ju faktiskt inte vet vad det är. Jag anar att hon egentligen skulle säga "potatismos och wienerkorv" men man vet aldrig.

RSS 2.0