Skön hemmakväll med Leo

Eftersom det känns som att det är vissa tråkigheter lite varstans och jag och Johanna inte var sådär pepp på att festa igår så bestämde vi oss för en lugn tjejkväll med käk och melodifestival. Vi försökte få med oss killarna också för att inte vara helt ensamma men dataspel var visst roligare än mat. Förståeligt kanske.
    Så vi åkte i alla fall och handlade på oss en massa godsaker och åkte hem till Johanna där vi lagade quorn- och salsagryta med couscous, wokgrönsaker och sallad. Vi drack hallonsoda till det. Till efterrätt gjorde vi päronhalvor i ugn med after eight på. Sedan blev det vin-och-fruktsoda. Gott. Jag åt så jag trodde att jag skulle spricka. Johannas mamma är inte så öppensinnad när det gäller mat men när hon gick upp (hon skulle jobba natt så hon sov till sent) så tyckte hon att det luktade gott och undrade om det fanns nått kvar till henne. Jajjamensan. Hon går in i köket. "Vafaan är det här!?" och syftar på couscousen. "Det är sånt man matar djur med!" Vi försökte påstå lite snällt att vi ju härstammar från aporna och grejer och hon verkade ge det ett försök ändå. Hon tyckte att det var gott. Hon trodde det var kyckling och vi förklarade att det var det inte.. men hon åt upp ändå! Duktigt tycker jag! :)

Sen kikade vi på melodifestivalen och vi till och med röstade på en låt bara för att EMD inte skulle vinna över den enda bra låten som var med igår. Men nä. Den bra låten hamnade i andra chansen och EMD kom med i finalen med en låt man redan hört jättemycket med deras andra låtaar och diverse radiodängor. Hrmpf.

Det var en trevlig kväll i alla fall. När saker är som de är så får man ta saker i egna händer! (Åh-när-ni tar saken i egna händer.. tralala)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var det ens någon bra låt... jag blev ju deprimerad bara jag hade igång tv:n samtidigt som jag käka!

2009-02-22 @ 14:03:50
Postat av: Oscar

Och det var jag som lämna kommentaren... din blogg är dum

2009-02-22 @ 14:04:24
Postat av: Nymphaea

Jo det verkar vara blogg.se som är puckat. Mit namn brukar också försvinna. Vet ej varför.



Jo men låt nr 2 I Got U var det i alla fall fart i plus att framträdandet var 50-talsfärgat. Däremot hade tjejerna kläder som såg ut att komma från början av 60-talet. Det störde mig. Enhetligt ska det va! Haha

2009-02-22 @ 23:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0