När navigationen inte fungerar

Igår släppte jag ut Yoko vid åttatiden på kvällen. Hon var ute en stund tills hon kom på att hon ville bada under kranen i köket. Det fick hon. Hoppade ner för att duscha/bada lite och sen flög hon iväg, som hon alltid gör. Hon brukar göra så fem-tio gånger innan hon är klar. Men denna gång var det både första och sista gången hon gjorde så. På något vis navigerade hon fel och flög rakt in i undersidan av köksskpåen när hon var på väg till buren. TJONG sa det och hon föll några centimeter innan hon hann fånga upp sig själv och flyga till burtaket. Under skåpet var det en stor blöt fläck och Yoko såg alldeles förskräckt ut. Jag fick gosa med henne en liten stund och lugna ner henne.
    Efter en stund så flög hon runt lite själv igen men landade på ett ställe där hon aldrig någonsin suttit förut. Mamma, pappa och jag tittade jätteförvånat på varandra. Hon satt där jättelänge och bara kurade. Hennes navigationssystem måste slagits ut lite tillfälligt! Haha, hon är så söt.

Hon är normal idag igen förresten. Eller ja.. normal och normal.. men normal för att vara världens bästa attackfågel!


Gilla bilden! Hihi. Foto: Erik.

Hon börjar förresten bli grönare igen nu. På bilden är hon helt kal på bröstet.. men hon har heller inte hållt på och gnidit sig mot grenar och fröskålen och grejer (som hon får för sig att göra ibland) på sistone. Duktig pippi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0