Where have all the good times gone?

Nånting är fel.. Vad sjutton?
 JO! Just det. Nu kom jag på det.

Mina föräldrar är på after work med några av våra grannar.
Jag sitter hemma vid datorn och äter russin...

Kommentarer
Postat av: Fröken Puma

Jag har en väninna som har en katt som är galen i russin!!

Och mitt ordspråk har du kopierat och lagt ut på din bdb utan någon som helst hänvisning till den gudomlige tänkaren som myntade ordspråket!?! *morr*

Har du fått några presenter nyligen!? Jag tycker det är så kul när folk lägger upp bilder på sånt dom fått i present i sina bloggar och bilddagböcker.. =)

2008-04-11 @ 20:36:45
Postat av: Nymphaea

Ja men vad skulle jag skriva då "Sagt av Fröken Puma"? Hehe. Nej men var stolt över att jag skrev det istället. Jag tyckte det var bra sagt.

Och det där med att lägga ut bild på presenter, det vill jag göra för att det är en kul grej. För att kanske överraska den som gett mig presentetn för att visa uppskattning. Ju mer du säger till mig att lägga upp bild, ju mindre vill jag göra det. Då känns det bara dumt och att jag gör det för att jag behöver. Andra har ju inte behov av att se vad jag får.. det ska mer vara som en kul grej.

Som igår, jag ringde mina föräldrar för att kolla om de var på g att åka hem. Jag hade nämligen tänkt sätta på kaffe då och överraska dem med nykokt kaffe när de kom hem. Jag frågar pappa om de ska hem snart. "Ja vi sitter i bilen" säger han. Sen ropar mamma "SÄTT PÅ KAFFE" i telefonen. Kul. Överraskningen borta. Det var inte alls roligt att vara snäll och koka kaffe eftersom det var en förfrågan, inte på eget initiativ. Det är samma sak med skivan.

2008-04-11 @ 21:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0