Hard Luck Woman

image118

Som jag skrev på bilddagboken, om det nu är någon som orkar kolla där numer, har jag hittat en gammal mapp jag knappt visste fanns. (Jag hänger på bilddagboken men orkar inte riktigt lägga upp en massa bilder jämt. Jag är mest sur på att det är så fult..)
    Det var ganska kul och det fanns en massa bilder i den som var ganska roliga - tagna på gymnasiet of course. Jag vågar bara inte lägga upp dem ifall folk skulle bli arga. Det har ju hänt förr.. fast det har varit folk som inte kan bjuda på sig själva riktigt. Jag tror inte detta var sådana personer. Man måste kunna bjuda på sig lite.. annars blir väl inte livet något kul, varken för en själv eller andra som man umgås med?

Nu blev det i alla fall Jönköping. Så mycket som jag tjatat om skolor här på bloggen så måste jag väl kanske avsluta det hela nu också med att berätta hur det blev. Som jag skrev häromdagen så blev det "Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet med inriktning organisationskommunikation" jag ska läsa (eller, hoppas på att komma in på men jag tror inte det är någon större fara med tanke på vad de tidigare intagningspoängen har legat på).
    Jag har verkligen bestämt nu att jag inte ska ändra det till lärare i första hand. Sista datumet för att söka har blivit framflyttat men jag ska försöka att inte låtsas om det. Så nu måste jag börja söka lägenhet eller studentrum i Jönköping också.. Har lagt ut en annons på blocket men det känns som att det kan vara lite tidigt. Får nog lägga ut en senare också, typ i juni eller nått. Fördelen är att det är nära Skövde så jag fortfarande kan komma hem på helgerna. Dock har jag följt de tipsen jag har fått. Det bästa var från Carros klasskompis Mia. Hon sa till mig "När du ska studera ska du absolut söka sig utanför din hemstad och komma bort, det är det bästa du kan göra. Det kommer vara jättenyttigt och jättekul." Så nu gör jag det. Det känns bra. Studerar jag här kommer jag aldrig komma härifrån sen efteråt och jag vill verkligen inte vara fast här jämt. Jag ska ju fan till Storbritannien! Eller Göteborg.. ;)

Kommentarer
Postat av: Fröken Puma

Ja alltså jag är beredd att flytta, vi behöver inte bo i Göteborg!?

=)

2008-04-16 @ 13:42:38
Postat av: Lotta

Det är iaf en skön variation från alla mcdonaldsdrömmar jag har. Om att jag stressar som bara den i driven och så vaknar jag upp alldeles kallsvettig och superstressad för att bilen därute inte fått sin mcfest meny än... ungefär. Men efter några dagar utan driven så dök det upp lite nya spännande drömmar. ;) Jag troor att det var du som var "vännen" i drömmen men jag kommer inte riktigt ihåg.

Okej men då vet jag vart jag får hälsa på dig i höst. Om du hinner hitta en lägenhet tills dess. Är det svårt eller?
Hmm det är mycket prat om att man borde söka utanför sin hemstad men jag vill inte gärna tänka att jag gör ett misstag för att jag väljer att plugga här. Eller att andra gör det. Jaja du vet vart du har mig iaf! Så jag finns här när du kommer hem och hälsar på!:) Och du, ska vi äta lunch på mangos nån dag? Har ditt presentkort här. Fast om du har ont om pengar nu så behöver du inte bjuda. Vi kan göra det ändå för att hitta på nåt. Om du har lust?

2008-04-16 @ 19:10:36
URL: http://beetlejuice.blogg.se/
Postat av: Lotta

Mohaha! Hela min komentar kom med iaf! ;p

2008-04-16 @ 19:11:08
URL: http://beetlejuice.blogg.se/
Postat av: Nymphaea

Käraste Fröken Puma, jag vill hemskt gärna flytta till Göteborg i vilket fall som helst.. så du behöver inte flytta på dig om det skulle bli så. Jag bor nog hellre i Skövde resten av livet än i Jönköping. Men allra helst i Göteborg så.. livet tar en dit man ska ändå.

2008-04-16 @ 19:37:01
Postat av: b

protest! jönköping är bättre än skövde.

övrigt; posta bilder! jag kommer ihåg när vi tog de där bilderna. var det inte en julgran med nånstans också? av någon anledning. kommer inte ihåg varför vi tog dem. men blir någon förvånad?

2008-04-16 @ 20:09:07
URL: http://dunaway.blogg.se
Postat av: Nymphaea

Jorå B, julgranen finns med någonstans. Dock inte i den mappen men jag har en himla söt bild på dig utanför den kära skolan. Sen MÅSTE du väl komma ihåg kortet på mig med världens minsta mun? Det var lite andra pose-bilder också, bla "De tre aporna och Becka". Det var rätt kul.

Jag tror de bilderna du menade var när vi hade fotolektion och skulle ta i olika ljussättningar.. I believe. Jag kan lägga upp några imorrn! Eller kanske ikväll.. om jag orkar. :P

Är Jönköping bättre än Skövde? :S

2008-04-16 @ 22:19:10
Postat av: Lotta

Var jag med när du hade världens minsta mun? ;) Hihi. Det låter så bekant men vi har ju retat oss på våra munnar (överläppar) många gånger!

Nästa fredag slutar jag fyra. Men om det blir för sent så tror jag att jag är ledig fredagen därpå. Om det nu är en fredag vi siktar på. ;) Jag har så dålig koll på mina arbetstider.

2008-04-17 @ 01:02:53
URL: http://beetlejuice.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag vill se ap-bilderna! Och fiskbilderna! ja! har du dem?

eller nej! hoppa-runt-i-fotostudion-bilderna! de är bäst!

2008-04-18 @ 17:07:15
Postat av: Nymphaea

Hanna: KLART JAG HAR FISKBILDERNA!
Jag sparar på allt! Haha.
Och ja, jag har även hoppa-runt-i-fotostudion-bilderna! :D

2008-04-18 @ 22:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0