The way of an evil budgie

Jag sitter på golvet och vilar huvudet på köksbordet.
Yoko sitter på en av köksstolarnas stolsrygg och stirrar idogt på mig.
Jag stirrar tillbaka.
Utan att ta blicken ifrån mig hoppar hon ner ifrån stolen och går med bestämda steg raka vägen över bordet mot mig, placerar näbben runt min näsa och.. "crack!"
Allting går så fort att jag inte hinner reagera. Hon biter, jag skriker. Hon flyger iväg och landar på buren med en nöjd min.

Cicci har rött märke på näsan.

Kommentarer
Postat av: Mikael

Jag vill inte verka alltför ondskefull men hehe, det är ju en riktigt duktig attackfågel det där! Jag får allt erkänna att jag blir stolt över henne. Förlåt om jag är elak men jag tycker faktiskt lite synd om dig också :)

2007-09-06 @ 21:53:51
URL: http://www.photoartandnoise.tk
Postat av: Lotta

Hej sockertopp! Vet du vad jag tänkte på? Sa vi att vi skulle åka till Gbg i helgen? För mitt fritidskort går ut imorgon så det passar inte så jättebra för min del. :/ Kan vi vänta lite och ta det längre fram? Vill inte köpa ett nytt med en gång. Och kan vi kanske åka en vardag? Sen undrar jag om du är ledig i helgen? Har du planerat utgång? Sa vi att vi skulle gå ut på lördag? För jag har sagt till Sandra att vi skulle gå ut nästa helg jag var ledig, vilket blir denna. Men vi kanske slår ihop oss med fler isf så alla kan gå tillsammans? Vore skoj! Min sista fråga är vad sjutton önskar du dej när du fyller år? Hade planerat en present men det sket sig... :(

2007-09-10 @ 21:13:27
URL: http://beetlejuice.blogg.se/
Postat av: Nymphaea

Till Mikael. vet du.. hon har bitit mig igen.. fast längre ner på näsan. Förut var det rätt högt upp. Nu är det mitt på nästippen. Det är jättefint. Det är lika bra att låtsas att det är en finne eller nått för man kan ju inte med att säga att "Äh, det var min attack-undulat som bet mig för att jag var för dum och för långsam för att fatta det." Hon är elak. men härlig. Kanske härligt elak?

2007-09-10 @ 22:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0